Un Noiembrie cu barba

Un Noiembrie cu barba

Nu e an fara Noiembrie, asa cum nu e Noiembrie fara NovemBEARD. Desi nu sunt cea mai mare fana a acestui trend sau a vreunui trend, in general,  sustin proiectul inca de la inceput. Caci dincolo de stilul nonconformist al barbosilor din jurul meu, ei au un suflet mare si participa anual la aceasta miscare, NovemBEARD, pentru un scop caritabil.

NovemBEARDIII_5

NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie in intreaga lume de catre barbatii barbosi si barbatii care pentru o luna decid sa-si lase barba sa creasca in scop caritabil. In Romania, in fiecare an, acesta activitate se desfasoara intr-un cadru informal, distractiv si plin de stil ce are in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania, de orice varsta si statut social.

Anul asta pe scena alaturi de barbosii ce au licitat si castigat a fost zambareata Cosmina Pasarin ce a purtat o tinuta Marie Ollie. Tinuta, care a facut furori si in cele din urma a fost si ea licitata.

NovemBEARDIII_6

5 barbati de renume cu barba, au scos la licitatie un obiect cu caracter personal si valoros pentru ei. Toti banii stransi din urma acestei licitatii au fost donati, suma rezultata ( 15000 Lei ) urmand a se indrepta catre:

Maria Bucuroiu (fiica directorului revistei Lumea Credintei – Răzvan Bucuroiu) care pana la varsta de trei ani a avut o viata normala, insa pe 9 iulie anul acesta, fara de veste,  a intrat  in coma. Medicii din Romania nu au reusit pana acum sa ii puna un diagnostic. Dupa saptamani de eforturi, au readus-o printre ai ei insa boala aceea neidentificata a lasat urme adanci. Parintii ar vrea sa o trateze, dar in Romania nu i se poate pune un diagnostic! Trebuie dusa la consult in strainatate, unde costurile sunt astronomice pentru un om obisnuit, tinand cont ca statul roman prin Casa de Asigurari de Sanatate (CAS), nu deconteaza cheltuieli care tin de stabilirea unui diagnostic, ci doar tratamente sau operatii.

NovemBEARDIII_2

Cei 5 barbosi care au licitat sunt :

1) Chef Foa – Exective Chef Flavours Food Design, membru al juriului MasterChef

Chef FOA face parte din echipa Flavours Food Design, avand in subordine 10 bucatarii, ele fiind unele dintre cele mai apreciate locatii din Bucuresti: Stradale, Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratellini, Uanderful, Fratelli si Willbrook Platinum Business & Convention Center. Incepand cu anul 2014, Foa face parte din juriul MasterChef.

2) Florin Dobre – Fashion Designer

3) Arthur Dinu – Fashion Designer Marie Ollie

4) Iulian Vacarean – Director Artistic Femei pe Matasari

5) Cosmin Tudoran   – Artist

De asemenea, prezenti la eveniment au fost barbati cu barba din diverse domenii cum ar fi fashion, fotografie, regie, teatru, film, business, design, muzica, dar si cu multiple dimensiuni estetice, culori sau forme ale barbii.

NovemBEARDIII_3

NovemBEARDIII_4

In cadrul evenimentului s-au decernat trei premii:

1) Barba Cea Mai Frumoasa : Gabriel Zorila

2) Barbosul De Succes: Dede

3) BARBA ANULUI 2015: Silviu Pasca

Cu fotografiile campaniei si ale evenimentului au fost responsabil ca de obicei Dacian Foldi – The Storyalist iar cu realizarea clipului de promovare – Alex Vlad.