Un bilet spre fericire

Un bilet spre fericire

Mereu mi-a placut sa merg la film. In anii studentiei mergeam mai des, caci aveam timp mai mult. Pe vremea aia miercurea era zi de film, n-am inteles niciodata de ce (si pe atunci eram la fel de habarnista). Mi-a soptit in ureche o prietena ca Orange are un program nou, Orange Movie, dai sms si, pe baza codului primit, platesti un bilet la cinema si primesti doua. Trai fratica! Vedeam si filme la calitate buna, socializam si ma costa si putin. Nu mai zic ca baietii puteau avea intalniri saptamanal cu fete diferite!

Iata ca au trecut mai bine de zece ani de cand a luat nastere acest program (asa batrana sunt?!?!?) si Orange upgradeaza programul putin. Toti cei ca mine, care s-au bucurat in anii de studentie de acest program, studentii actuali, oameni care iubesc copiii si pun accent pe educatie sunt invitati sa doneze al doilea bilet unui copil dintr-o zona defavorizata. Unui copil care s-ar putea sa mearga prima data la cinematograf datorita tie.

Daca esti din Bucuresti, Constanta, Pitesti, Brasov sau Oradea si vrei sa mergi la film alaturi de un copil dintr-un mediu social defavorizat si sa ii faci acestuia experienta cat mai placuta inscrie-te la aceasta actiune aici. Eu am facut-o deja si am incercat sa ma inscriu de mai multe ori insa nu se poate, asa ca va rog sa va inscrieti si voi.