Topul meu Met Gala 2016

Topul meu Met Gala 2016

Pentru ca sunt in perioada in care am insomnii, imi petrec noptile citind, scriind sau facand research pentru proiectele pe care le am. Seara trecuta am stat cu ochii atintiti pe publicatiile online americane pentru a vedea tinutele de la renumita Gala Met.

Karlie_Kloss_Met_Gala_2016  Karlie Kloss in Brandon Maxwell

Kylie_Jenner_Met_Gala_2016Kylie Jenner in Balmain

Met Gala, gala Muzeului Metropolitan de Arta din New York, supranumita si Costume Institute Gala, este unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, mai ales pentru cei interesati de industria fashion.  Este o gala anuala de strangere de fonduri in beneficiul Institutului pentru Costume din cadrul Muzeului Metropolitan de Arta din New York, marcand in fiecare an deschiderea expozitiei de moda a Institutului. An de an, evenimentul are o tematica, expozitia dand tonul tinutelor formale ale oaspetilor din seara deschiderii, acestia trebuind sa-si adapteze stilul pentru a se potrivi tematicii expozitiei.

Naomi_Campbell_Met_Gala_2016Naoemi Campbell in Roberto Cavalli

Poppy_Delevigne_Met_Gala_2016Poppy Delevinge in Marchesa

Brie_Larson_Met_Gala_2016Brie Larson in Proenza Schouler

Tema de inspiraţie a acestui an a fost Manus x Machina: Moda in era tehnologiei. Am vazut cam toate tinutele prezente pe covorul rosu si dintre ele mi-au atras atentia: Naoemi Campbell intr-o rochie Roberto Cavalli, Kylie Jenner care a purtat o rochie Balmain, Karlie Kloss intr-o minunata rochie alba semnata Brandon Maxwell (preferata mea!), Ciara intr-o rochie H&M (frumoasa supriza, atat din partea cantaretei, cat si din partea H&M), Poppy Delevinge intr-o rochie Marchesa, Margot Robbie in Calvin Klein, Brie Larson in Proenza Schouler, si nu in ultimul rand, fetele Balmain.

Preferata mea, dupa cum spuneam a fost o rochie semnata Brandon Maxwell, un brand new yorkez nou, lansat in 2015, cu linii simple si curate, care m-a surprins placut. Atat de placut incat vreau sa imi cumpar si eu cateva piese online.

Ciara_Met_Gala_2016Ciara in H&M

Margot_Robbie_Met_Gala_2016Margot Robbie in Calvin Klein

Voua ce tinute v-au placut cel mai mult?

@balmain army! #fashion #instavideo #dress #outfit #metgala #redcarpet #balmain

A video posted by Rodica Ionescu (@rodicaionescu) on