The Minister of Elegance sarbatoreste Ziua Femeii cu stil

The Minister of Elegance sarbatoreste Ziua Femeii cu stil

Sunt femeie si se vede cu ochiul liber. Eu sarbatoresc femeia, frumusetea si iubirea in fiecare zi, nu doar in luna martie. Anul acesta insa, am sarbatorit Ziua Internationala a Femeii alaturi de douazeci de doamne minunate si diferite. Anul acesta m-am imbracat in rosu si am luat parte la cea de-a cincea editie The Minister of Elegance ce a sarbatorit femeia cu stil.

Proiectul The Minister of Elegance a luat nastere din dorinta de a demonstra publicului larg ca, desi traim in era consumerismului, eleganta , rafinamentul si stilul raman nealterate. Pentru fiecare editie, organizatorii proiectului aleg cele mai reprezentative prezente feminine din Bucuresti pentru a lua parte la aceste intalniri. Aceasta editie a reunit peste 20 de femei din diferite domenii de activitate, precum moda, film, teatru, muzica, fotografie, arhitectura, design si PR.

The_Minister_of_Elegance_V_2

The_Minister_of_Elegance_V_3

The Minister of Elegance a devenit o traditie, reusind sa descopere, cu fiecare noua editie, noi stiluri si personalitati. Pentru a mentine si educa stilul personal al doamnelor si domnisoarelor din Bucuresti, The Minister of Elegance evidentiaza, prin diverse mijloace de comunicare vizuala, importanta Stilului Vestimentar Personal. Stilul nu tine de trenduri sau de situatie materiala, ci tine mai mult de atitudine, viziune si creativitate. Toate aceste elemente formeaza o imagine puternica și care nu poate fi ignorata.

The_Minister_of_Elegance_V_4

The_Minister_of_Elegance_V_5

Pentru a marca cea mai recenta editie The Minister of Elegance, Alex Vlad a creat un clip de promovare, alcatuit dintr-un mix de imagini de stil, atitudine si clasa a participantelor. Campania este insotita de o serie de fotografii realizate de Dacian Foldi – The Storyalist.

Rochie: Marie Ollie
Hair: Gett’s Salon
MUA: Andra Preda
Photo: The Storyalist