Tefal Easy Soup – Rapid si Sanatos!

Tefal Easy Soup – Rapid si Sanatos!

Se zice ca sanatatea corpului se mentine atat cu sport cat si din alimentatie. Eu de cand ma stiu am o alimentatie foarte echilibrata, optand pentru preparate simple si proaspete. Desi nu ma pot consider o gospodina desavarsita, imi petrec adesea timpul in bucatarie. Mancarea mea preferata se prepara din legume proaspete, in timp scurt.  Nu-mi place sa astept sau sa imi fac invitatii sa astepte ore in sir pentru ca masa sa fie gata. De aceea am tot felul de ustensile sau roboti de bucatarie care imi usureaza munca.

Vara asta am descoperit un nou aparat, marca Tefal, perfect pentru supe reci sau calde. Tefal Easy Soup, caci asa se numeste, te ajuta ca in doua miscari – selectarea programului (din 4 programe de gatit automate) si START – sa obtii usor si rapid (de la 4 la 25 de minute, in functie de preparat) supe, compoturi si diferite amestecuri delicioase. Mai simplu de atat nu se poate! Poti sa-l consideri pe Easy Soup, duhul din blender care iti indeplineste orice comanda, la apasarea unui singur buton. Gateste si amesteca preparate calde: supe (crema sau cu bucati), piure de fructe si sosuri. Amesteca preparate reci ca un blender: smoothie-uri, milkshake-uri si aluaturi pentru prajituri sau clatite. Cu alte cuvinte, te ajuta sa pregatesti un meniu intreg! In plus, pana si spalarea lui e rapida si usoara, fiind prevazut cu un program automat de curatare.

Easy Soup gateste si amesteca 100% automat, usor si rapid. Avantajos e ca poti pregati o data, un preparat pentru cel putin patru persoane, avand capacitatea recipientului de 1,2 L.