Stil de fotbalist

Stil de fotbalist

In toate tarile evoluate fotbalistii de top au venituri suplimentare din contractele de publicitate. De-a lungul anilor, branduri renumite si-au asociat imaginea cu cele mai mari nume ale fotbalului, precum Christiano Ronaldo, David Beckham, Lionel Messi sau, de ce nu, mioriticul Adrian Mutu.

Cel mai bun exemplu in acest sens este David Beckham, care dupa ce s-a pensionat din fotbal a ramas doar cu contractele de imagine. Urmand reteta deja invechita peste hotare, cineva in Romania s-a gandit ca e cazul sa ne aliniem si noi trendului. Asa probabil a luat contur ideea contractuala dintre Bigotti si clubul Steaua Bucuresti.

Steaua_Bigotti_3

Steaua_Bigotti_2

Aflati intr-un moment de respiro al campionatului, membrii echipei Steaua Bucuresti au realizat o sedinta foto care i-a pus fata in fata cu o noua provocare: modelingul. Jucatorii au facut fata cu brio misiunii, transferand in fata camerei de fotografiat, cu o naturalete remarcabila, eleganta si disciplina specifice jocului de fotbal. Sedinta foto a fost realizata pentru partenerul oficial al echipei de fotbal, cel care, inca din 2006, asigura vestimentatia oficiala a jucatorilor si a staff-ului – brandul Bigotti.

Steaua_Bigotti_6

Steaua_Bigotti_5

Astfel, magazinul Bigotti din City Mall Constanta va gazdui timp de mai multe zile cele trei trofee ale echipei campioane pentru ca fanii sa se bucure de ocazia de a se fotografia cu ele. In plus, acestia isi pot descarca gratuit de aici fotografiile jucatorilor FC Steaua din pictorialul inedit realizat cu tinute casual, smart-casual si de ceremonie, marca Bigotti.

Steaua_Bigotti_4