Skullcandy oficial in Romania

Skullcandy oficial in Romania

Pentru ca sunt o mare consumatoare de muzica, stau aproape tot timpul cu capul printre note muzicale. De aceea, de cele mai multe ori cand ma vezi in oras mergand pe jos, am sigur castile in urechi.

In vara aceasta am toate sansele sa imi achizitionez o noua pereche de casti in culori vesele, caci Skullcandy Grind s-au lansat oficial si in Romania. Castile Skullcandy au facut furori in intreaga lume in deosebi in zona tinerilor pasionati de sporturi extreme. Cu un design compact si spectaculos, Grind au devenit castile unei generatii.

Lansarea oficala s-a incadrat si ea pe target-ul Skullcandy, desfasurandu-se in parcul Herastrau, foarte aproape de pistele de role.

Skullcandy_Romania_1

Skullcandy_Romania_2

Ziua a inceput agresiv cu baietii de la We Tour care au facut show cu concursul de role, skate si Bmx in Urban Masters. Finalistii au intrat in competitia Grind. Cel mai tare trick de grind la fiecare sectiune a luat premii Skullcandy jurizati de We Tour.

Intre timp locul s-a umplut de oameni, de casti, vedete si baieti barbosi, tatuati si puternici care au dat tonul de lumberjack. Vestitul CRBL, prietenul Skullcandy, a tinut contestul de Kendama unde concurentii s-au intrecut in trickuri aproape periculoase, la care nu te-ai fi asteptat de la o bucata de lemn si o bila. Dar asta inseamna Kendama, distractie, concentrare si adrenalina, toate facute din incheietura.