Shoes of my Life

Shoes of my Life

Sunt mica. Mica. Cu totul. Corpul, picioarele, greutatea, talpile. Eh talpile, ele sunt o mica problema in lumea moderna. Caci desi brandurile mari lucreaza pantofi de marimi mici, mie multi dintre ei imi zboara din picioare. Pentru ca, pe langa faptul ca am picioarele mici, le am si subtiri. De aceea, una dintre solutiile salvatoare a fost sa gasesc producatori de pantofi pe comanda. Si am gasit cativa. Unul dintre ei este Hannami Shoes.

Imi povestise cineva despre ei, insa am intrat pe site si modelele gasite acolo nu mi-au atras atentia. Nu se potriveau deloc cu stilul meu efervescent. Dupa cateva luni insa, am ajuns in atelierul lor. Acolo am gasit modele foarte actuale si interesante. Lucrate la cerere pentru cliente ca mine. Am plecat de la ei cu o pereche de sandale de acolo, si am mai comandat o pereche de sandale si una de pantofi.

Rodica_Ionescu_Hannami_Shoes_3

Rodica_Ionescu_Hannami_Shoes_2

Hannami creeaza incaltaminte custom made cu talpa de piele, avand o gama variata de modele, tipuri de piele si accesorii, din care fiecare doamna isi poate alege si creea propria pereche de pantofi. Iti poati alege inaltimea tocului, marimea, culoarea, tipul de piele, iar restul e lasat in seama echipei de creatie si executie. Daca nu te incadrezi in marimile standard, este simplu, ti se face sablon dupa marimea piciorului si se creeaza pantofi personalizati.

Pantofii Hannami pot fi cumparati si online.

Rodica_Ionescu_Hannami_Shoes_4

Outfit: J’s Boutique
Shoes: Hannami Shoes
Photo: David Ghisa