Secretul frumusetii este simplu – fii tu insati!

Secretul frumusetii este simplu – fii tu insati!

Imi place sa scriu. Am zis-o de o mie de ori. Imi place chiar mai mult decat sa vorbesc, daca poti sa iti inchipui asa ceva!?! Iar unul dintre motivele pentru care fac cu drag ceea ce fac este documentarea din spatele textelor. Astazi scriu despre Bobbi Brown, drept urmare m-am si documentat putin, atat despre produse cat si despre fondatoarea brandului ce-i poarta numele.

La 34 de ani, mignona americanca, de profesie make-up artist a decis sa-si lanseze propria linie de cosmetice – Bobbi Brown Essentials. Prima linie lansata a fost o serie de 10 rujuri in nuante de maro, create pentru a umple un gol pe piata machiajului simplu, care pune in valoare si este usor de purtat. Produsele au fost apreciate si brandul a prins avant. In 1995 grupul Estée Lauder Companies a decis sa cumpere Bobbi Brown Cosmetics. Astazi, Bobbi Brown Cosmetics este un nume global pentru machiaj, parfumuri si produse de ingrijire a pielii, prezent in peste 65 de tari si 50 de magazine independente.

Bobbi_Brown_Romania_5

Desi expansiunea brandului sau a depasit asteptarile sale si granitele tarii natale, USA, domana Brown nu s-a oprit din mers. Ea si-a continuat evolutia si s-a implicat in multe proiecte – ea este Redactor Sef la Yahoo! Beauty, Redactor Beauty & Lifestyle pentru Elvis Duran and The Morning Show, o emisiune radio matinala cunoscuta la nivel national in SUA, fost Redactor Colaborator Beauty & Lifestyle pentru revista Health si apare in mod regulat in emisiunea Good Morning America.  Ba mai mult, in 2010, Bobbi a fost numita de catre Presedintele Obama membra in Comitetul Consultativ pentru Politici Comerciale si Negociere.

Bobbi_Brown_Romania_2

Astazi doamna Brown mi-a castigat respectul si simpatia si nu datorita produselor sale ci a biografiei, ambitiei si tariei de caracter de care a dat dovada de-a lungul anilor!

Luna asta brandul pe care aceasta il detine si-a facut intrarea oficial si pe piata din Romania. Si cum e vorba de frumos si naturalete mi-am facut si eu aparitia. Evenimentul a avut loc chiar in magazinul situat in Baneasa Shopping City la parter si la eveniment au luat parte cei mai cunoscuti make-up artisti, bloggeri, presa de beauty din Romania si vedete autohtone. In seara respectiva nu am apucat sa vad pe indelete intreaga gama prezenta in magazin, drept pentru care am revenit la doua zile distanta pentru a testa produsele si serviciile care ma interesau.

Bobbi_Brown_Romania_3

Bobbi_Brown_Romania_4

Bobbi_Brown_Romania_1

Astfel am descoperit o serie de produse, pe care pana atunci nu le incercasem, desi am in trusa mea de make-up acest brand, mai mult decat interesante. Asa ca Mosul mi-a adus anul asta un concealer, un anti cearcan si un fond de ten minunate!

Rodica_Ionescu_Bobbi_Brown_2(1)