Primavara se numara schimbarile

Primavara se numara schimbarile

Imi doresc sa ma tund scurt de ceva timp. Am avut chiar si cateva tentative, insa am renuntat caci riscam sa dorm pe presul de la usa. Cu cat eu deveneam mai serioasa in privinta acestui fapt, cu atat mai inversunata era si promisiunea cu presul. Am renuntat. Si la tuns, si la idee.

Pana l-am intalnit pe Valentin Sava, care mi-a dat curaj si incredere si m-am lasat pe mainile lui. Valentin Sava este unul dintre cei mai cunoscuti hairdresseri din Romania si trainer Londa Profesional. De curand am pasit pentru prima oara in salonul Color by Vali Sava ce-i apartine si am ramas placut surprinsa. Valentin si echipa lui iti ofera, pe langa serviciile de calitate, si un good vibe.

Vali_Sava_3

Am pasit cu emotii in salonul lui, caci nu il cunosteam si nici nu incercasem alte servicii ale salonului. Am venit la insistentele unui prieten, la recomandarile unei prietene si dupa ce m-am documentat asupra experientei lui Valentin. N-am gresit. Caci dupa ceva timp petrecut in salonul lui, am plecat cu o manichiura si pedichiura perfecte! Si cu parul vesel ca mi-am facut curaj sa il tund si sa il restilizez. Poate pe viitor fac si alte mici schimbari ce sunt necesare de ceva timp.

Valentin Sava are o cariera de 15 ani in domeniul frumusetii si este senior hairdresser si trainer Londa Professional. La inceputul carierei s-a perfectionat la scoala lui Radu Serban, iar apoi a ramas sa lucreze cu acesta. Dupa doi ani petrecuti alaturi de Radu Serban, acesta l-a propus pe Valentin celor de la Londa Professional pentru postul de trainer, unde a si fost angajat in urma unui concurs la care a obtinut locul I.

Vali_Sava_2

Dupa noua ani de experienta si numeroase cursuri si premii ce ii pot conferi statutul de specialist, Valentin Sava si-a urmat cursul normal al vietii si a trecut la urmatorul nivel – deschiderea primului salon. Dupa cinci ani de la deschidere, Salonul Color by Vali Sava din centrul Bucurestiului are trei senior hairdresser, doi junior hairdresser, doi specialisti cosmeticieni si un specialist manichiura-pedichiura.

In prezent, Valentin Sava este HAIRDRESSER TRAINER si organizeaza cursuri la The Studio in Bucuresti si in toate orasele mari ale tarii.

Hair #master! @colorbyvalisava! #hair #beauty #natural #mylook #hairstyle #hairdresser #hairstylist

A video posted by Rodica Ionescu (@rodicaionescu) on