Poarta hainele lui, nu pantofii!

Poarta hainele lui, nu pantofii!

Femeia. Femeia, un personaj foarte controversat si comentat al tuturor timpurilor. Din timp in timp, ei i se atribuie noi si noi insusiri. Cerintele sunt din ce in ce mai mari si unele dintre noi nu mai inteleg cum trebuie sa fie. Mai ales atunci cand nu stiu exact ceea ce sunt.

In ultimul deceniu citesc, aud si vad tot felul de conceptii cu privire la femeie si la puterea ei. Despre femeia contemporana puternica si perfecta. Despre femeia de cariera, caci mama s-a cam pierdut pe drum printre conceptii si pretentii. Aud ca se militeaza pentru egalitatea cu barbatii. Am capul mic, dar totusi nu ma pot abtine sa ma intreb: pentru ce? si mai ales de ce?

Poartai_hainele_3

Poartai_hainele_2

Caci femeia este in sine, din momentul nasterii puternica. Diferita. Indiferent de modalitatea de a se exprima sau purta. Ea a fost creata pentru a fi ceea ce barbatul nu poate fi si a face ceea ce el nu poate, nu pentru a fi ca el si in competitie cu el.  Ea este completarea lui, nu copia lui.

Poartai_hainele_4

Poartai_hainele_6

Ai vazut vreodata o mama protejandu-si copilul? Dar o femeie indragostita sustinandu-si iubitul? Dar o femeie indurerata si tacuta? O femeie pasionata de ceea ce face ai vazut? Ai ranit vreodata vreo femeie? Ai vazut-o sangerand? Eh acum compar-o cu un barbat!

Outfit: Eva’s Lab
MUA: Andra Preda
Photo: David Ghisa