New Shopping Era

New Shopping Era

Desi era tehnologiei ma da un pic peste cap, caci nu inteleg prea bine cuplurile sau sentimentele afisate strict online sau oamenii buni online si defecti offline, trebuie sa recunosc ca aceasta era imi aduce adesea un gram in plus de fericire. Si asta pentru ca nu trebuie sa mai bantui toate ziua prin magazine pentru a-mi gasi hainele favorite. Nu-mi place sa ies la cumparaturi. Deloc. Deloc. Eu sunt un casual shopper. Adica in trecere, niciodata targetat.

New_Shopping_Era_4(1)

New_Shopping_Era_5(1)

Eu nu ies la cumparaturi pentru ca am nevoie de ceva anume. Sau in cautarea unui lucru anume. Ci cumpar doar in drum spre film, spre restaurant, in timpul plimbarii sau pur si simplu randomly. Acestea fiind spuse cred ca e inutil sa mentionez ca nu sunt un mare fan al mall-ului. Imi plac mult shopp-urile mici si cochete, showroom-urile dedicate sau private shop-urile, unde ai parte atat de o experienta inedita de shopping, de produse de calitate, cat si de indrumare si sfaturi de specialitate.

New_Shopping_Era_2(1)

Unul dintre shop-urile cu circuit inschis unde beneficiezi de o atmosfera placuta, sfat de specialitate si colectii integrale semnate Elisabetta Franchi este Lala Boutique. Si pentru ca traficul este blocat in centru din cauza ploii, astazi am poposit un pic aici.

New_Shopping_Era_3(1)

*Outfit: Elisabetta Franchi – Lala Boutique
*MUA: Andra Preda
*Photo: Christian Tudose
*Location: Lala Boutique