Molecule F si-a luat casa pe pamant!

Molecule F si-a luat casa pe pamant!

E oficial! Molecule F si-a luat casa pe pamant! Casa mare, asa de mare incat incap 43 de designeri si branduri consacrate ca valori romanesti. Dupa ce a cucerit zona online-ului si a devenit cea mai cunoscuta platforma ce promoveaza si comercializeaza designeri romani, Molecule F a decis sa se extinda si in zona offline.

Molecule_F_CS_Promenada_1

Deschiderea a fost anuntata cu surle si trambite, toata industria fashion a fost acolo. Ziaristi, televiziuni, bloggeri, stilisti, persoane publice, cantareti, PR si, bineinteles, eu am fost acolo! Toata lumea s-a strans din solidaritate pentru numele prezente in magazin, dar si pentru a sustine cele doua prezente feminine, Mirela Bucoviceanu si Cerina Ratiu, aflate in spatele minunatului proiect.

Molecule_F_CS_Promenada_4

Insa cel mai mare magazin din Romania dedicat in exclusivitate valorilor romanesti ne-a lasat sa asteptam. Cam o ora la usa. Cand nerabdarea a atins cote maxime, usile magazinului s-au deschis si imbulzeala a fost pe masura.

Molecule F are cea mai extinsa selectie de articole vestimentare, accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice si parfumuri organice semnate de designeri din Romania, ingloband peste 800 de produse, o experienta multisenzoriala de fashion & lifestyle intr-un spatiu de galerie concept aflat in continua transformare.

Primul pas in Molecule F Concept Store garanteaza contactul cu realitatea moleculara printr-o experienta multisenzoriala redata de amenajarea tip galerie, incarcata de elemente industriale si proiectii video impletite cu glamour, elegant si culori puternic metalizate, prin multitudinea de materiale si texturi ce pot fi atinse, incepand de la otel pana la cele mai fine materiale si prin parfumul personalizat.

Molecule_F_CS_Promenada_2

Molecule_F_CS_Promenada_3

Din cei 43 de designeri prezenti in magazin m-am oprit si am intepenit in fata obiectelor vestimentare Ma Ra Mi. M-am indragostit de o jacheta fantastica, care cantarea cam cat cantaresc eu imbracata si incaltata!

Eu port cat pot de des creatii romanesti, mai ales ca fac PR pentru unul dintre cei mai talentati designeri din Romania, Arthur Dinu, si brandul sau Marie Ollie. Asa ca, daca esti mandru ca esti roman si vrei sa si arati asta, nu ezita sa treci pragul noului magazin Molecule F situat la etajul 1 in Promenada Mall!