Minte-ma frumos in Centrul Vechi

Minte-ma frumos in Centrul Vechi

Se zice ca minciuna are picioare scurte, eu zic ca le are cam cat de lungi le lasi tu sa fie. Spun asta pentru ca am mintit si am fost mintita de foarte multe ori. Si eu, cand sunt mintita, nu spun niciodata ca stiu adevarul. Te las sa vad cat o poti lungi, caci asa vad si cam cat credit imi oferi. Ca la banca!

Minte-ma_frumos_in_Centru_Vechi_6

Si ca veni vorba de minciuna, zilele astea au bubuit presa si retelele sociale anuntand cu surle si trambite lansarea filmului romanesc Minte-ma frumos in Centrul Vechi. Bineinteles ca primul gand a fost – doar in Centrul Vechi minciuna e frumoasa? Dar sa trecem peste asta!

Dupa succesul iregistrat cu filmul romanesc Minte-ma frumos, regizorul Iura Luncasu creaza o continuare ce se numeste Minte-ma frumos in Centrul Vechi. Comedia ii are in distributie pe cei doi protagonisti care au fost sarea si piperul primei parti: Antoaneta Zaharia si Marius Damian. Alaturi de ei vor aparea cosacratii: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea si George Pistereanu, precum si tineri actori de succes din lumea teatrului: Pavel Ulici, Nicoleta Hancu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron si Diana Roman.

Minte-ma_frumos_in_Centru_Vechi_4

Minte-ma_frumos_in_Centru_Vechi_2

Pe scurt, subiectul filmului, ca-n viata: cinci tineri actori pregatesc un spectacol intr-un teatru in Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu si Freddie alcatuiesc un armonios pentagon amoros. Dora si Lucy sunt indragostite de Doru, dar Doru e indragostit de pacanele. Alecu e indragostit de Dora, dar se multumeste cu Lucy. Lucy se multumeste cu oricine. Oricand, oriunde. Cat despre Freddie… e greu de definit pe cine si ce iubeste mai mult.

Dincolo de dragoste si alte cele intervin si banii, caci ce ar fi viata fara bani? V-am zis, e ca in viata sau cel putin a mea, ca la mine totul e cu ras si poveste –  Un singur lucru e cert: camatarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu si-a pierdut talentul de hacker exersat in „Minte-ma frumos”. Si cum sotia lui, Oana, si-a pus in minte sa-i naseasca pe Dora si Doru, Toni mai loveste o data. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui ca stie sa se faca de ras ca nimeni altul.

Minte-ma_frumos_in_Centru_Vechi_3

In toata nebunia asta apar trei personaje speciale – Viorel Lis, Codin Maticiuc si Virgil Iantu care Dumnezeu stie ce or cauta ei in toata harababura asta! Pe Maticiuc il mai intelg, ca doar a fost baiat de oras si combinator toata viata, Lis la fel, e tata pacanelelor, cred ca si primaria a pierdut-o tot la pacanele, dar Iantu si lucrurile lui traznite? Imi da cu virgula dar poate ma minte si pe mine frumos un baiat si ma scoate la filmul asta sa inteleg toata tarasenia.

Minte-ma_frumos_in_Centru_Vechi_5

Minte-ma frumos in Centrul Vechi se lanseaza astazi, 1 aprilie,  in cinematografele din intreaga tara.