Lupta cu kilogramele!

Lupta cu kilogramele!

Gata am intrat la dieta! De ingrasat! Nu se mai poate! M-am suparat, am slabit, m-am consumat, am slabit, am fost tot pe drumuri, am slabit, m-a necajit Costica, nu mai am de unde sa slabesc! Si panica e ca am multe rochite si haine dragute pe care nu le mai pot purta, caci…am slabit! Pana si pantofii mi-au ramas mari, daca ati mai auzit asa ceva!?! Concluzia? Trebuie sa ma ingras. Drept urmare, am inceput sa mananc orice, oricand, oricum. Numai, numai sa ma ingras. Asa ca daca vreti sa ma vedeti, ne intalnim la restaurant!

12180196_10153665470255890_391893668_n

Si pentru ca le-am tot luat pe toate la rand in ultimul timp, o iau din nou de la capat si maine ma prezint la Chefs Experience, ca mi-a zis o pasarica ca au seara romaneasca. Si daca fonfleurile pe care le manac de obicei nu au reusit sa ma ajute sa imi ating scopul, poate reuseste renumita Iahnie de Fasole cu Ciolan!

Iar daca nu, voi reveni pentru Maduva de Vita coapta in Os cu Salata de Patrunjel sau pentru Mielul cu Sos de Rodii si Piure de Cartofi cu Ierburi pe care tot doresc sa le incerc.

Chefs_Experience_3