KraxyRabbit un nou brand urban in Romania

KraxyRabbit un nou brand urban in Romania

Sunt femeie, sunt iubitoare de moda si de frumos, insa nu sunt innebunita dupa shopping. Ba mai mult, chiar nu-mi place sa petrec timpul la cumparaturi. Eu fac shopping randomly. In drum spre film, spre restaurant, spre cafea, cand o lalai aiurea pe strazi si imi sare in ochi un magazin sau o vitrina noua. Sau, mai simplu, online!

Una dintre placerile mele, care are legatura cu shopping-ul, sunt targurile. Vintage sau nu, imi plac! La fiecare gasesc cate ceva nou si interesant. Anul ce tocmai s-a sfarsit am descoperit la Cloud No.9 un brand nou, KraxyRabbit. Eu ma holbam la o rochie fata de la stand la mine! Cand sa trec la urmatorul stand ma trage de maneca: ” Ai un sacou minunat, ce brand e?”  Ma uit lung si raspund repede: “Si mie imi place rochia asta de piele, facem schimb?”

KraxyRabbit_2(1)

KraxyRabbit este un nou brand urban pe piata premium din Romania, care vine sa schimbe atat modul de a purta o piesa vestimentara, cat si conceptiile stilistice clasice care caracterizeaza industria fashion din tara noastra. Ceea ce mi-a placut la ei si mi-a atras atentia e ca au colectii importate de la designeri independenti din Asia cu piese unicat sau de editie limitata. Materialele au fost atent selectionate pentru a oferi confort sporit puratorilor si durata indelungata hainelor KraxyRabbit, dar si o viziune fresh in materie de taieturi si aplicatii.

Mi-au placut tare pozele de promovare si am inteles ca este conceptul lui Mister Capet!

KraxyRabbit_3(1)