iStyle introduce iPhone 6S in Romania

iStyle introduce iPhone 6S in Romania

Am iPhone dintotdeauna! Inca de la primul model l-am incercat si m-am indragostit. Ii stiu aproape toate functiile si jumatate din activitatea mea profesionala depinde de el. Imi stocheaza prezentari, fotografii, texte, idei, adrese, planuri si multa muzica. Pe el am blogul si mailurile. Mi-am instalat pana si photoshop. Pentru mine telefon inseamna iPhone.

Intr-un an mi-am facut curaj si mi-am luat si un BlackBerry pentru a-l testa, insa nu m-a cucerit. L-am aruncat cat colo si am pastrat tot Iphone-ul. In momentul de fata utilizez un 5C. Pe care l-am spart in nenumarate randuri. Asa ca acum telefonul meu este semifunctional si de aceea asteptam lansarea lui 6S cu sufletul la gura. Si iata ca a venit!

Iphone 6S s-a lansat oficial in Romania saptamana trecuta. iSTYLE, cel mai important lant retail dedicat
produselor si solutiilor Apple din Romania, a lansat oficial pe piata locala noile modele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, la doar doua saptamani de la lansarea mondiala a acestora. Fanii au fost invitati sa vina in miez de noapte, la prima ora a zilei de vineri, 9 octombrie, in magazinele iSTYLE, pentru a descoperi cele mai noi si mai performante modele de iPhone in cadrul unui eveniment special care a durat pana la ora 3 dimineata. Clientii au fost intampinati cu preturi speciale incepand de la 3.499 lei pentru un
iPhone 6s de 16GB, iar primii 100 de cumparatori au fost rasfatati cu surprize suplimentare.

iPhone6S-2

iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt cele mai avansate iPhone-uri din toate timpurile si adauga o noua dimensiune revolutionarei interfete Multi-Touch™ prin tehnologia 3D Touch, care detecteaza presiunea aplicata pentru a permite noi modalitati intuitive de a accesa functionalitatile si de a interactiona cu continutul.  iPhone 6S și iPhone 6S Plus beneficiaza de afisaje Retina® HD create din cea mai rezistenta sticla folosita vreodata pentru un smartphone si carcase din aluminiu seria 7000, acelasi aliaj utilizat in industria aerospatiala, cu finisaje metalice superbe care includ acum si varianta cromatica roz auriu.

As putea sa continui sa scriu inca doua-trei pagini despre noul iPhone 6S si despre functiile sale insa e mai intelept sa va invit in magazinul iSTYLE din Baneasa Shopping City pentru a-l vedea si testa. Eu abia astept sa imi schimb telefonul luna aceasta!