Inaugurare Inglot in prag de Sarbatori

Inaugurare Inglot in prag de Sarbatori

Iubesc naturaletea! Din toate punctele de vedere. Comportamental, vestimentar si estetic. Consider ca machiajul excesiv trebuie folosit in doua mari situatii, daca ai anumite imperfectiuni ale tenului sau ale fetei pe care vrei sa le ascunzi ori sa le indrepti sau daca ai o viata publica foarte activa si trebuie sa iti sustii o imagine.

Eu am optat dintotdeauna pentru machiajul basic pentru ca sunt multumita cu tenul si expresia fetei mele, cu exceptia cearcanelor. Asa ca machiajul meu zilnic include un simplu anticearcan, fond de ten, pudra, rimel si neaparat, dar neaparat ruj. Burgundy de preferat sau rosu. Si chiar daca folosesc doar aceste produse calitatea primeaza intotdeauna si mereu sunt la curent cu cele mai noi produse de pe piata. Iar daca nu le stiu eu, ma ajuta Andra Preda, make-up artist-ul cu care lucrez.

Astazi am primit invitatie la deschiderea unui nou magazin Inglot pe Bd.Unirii, Nr.33 ce se va inaugura pe 16 decembrie la ora 19.00. Abia astept sa vad ce surprize ne pregatesc!