H&M Studio AW2016

H&M Studio AW2016

H&M si-a lansat noua colectie dedicata sezonului Toamna/Iarna 2016 cu surle si trambite printr-o prezentare de moda in orasul dragostei si al modei – Paris. La eveniment au participat o serie de vedete printre care Emma Roberts, Ciara si Kate Mara.

Intreaga atentie s-a indreptat asupra pieselor vestimentare, care imbina croielile de efect cu traditia si artizanatul suedez. Un nou interes l-au determinat siluetele feminine cu accent pe umeri si talie, palariile gaucho si ghetele de cowboy conferindu-le un aspect spectaculos. H&M Studio este o colectie in editie limitata de piese vestimentare esentiale destinata sezonului de toamna-iarna, realizata de echipa de creatie de la H&M.

HM_AW2016_2 (1)

HM_AW2016_3 (1)

Catwalk-ul a fost de fapt un podium creat special pentru a sugera limpezimea și farmecul unui lac inghetat, reflectand influenta temelor preluate din natura asupra colectiei.

Coloana sonora, Mystery Lake a fost compusa de catre Nicolas Godin, membru al formatiei Air si interpretata live de catre un cor de muzicieni pentru a completa buna dispozitie a celor prezenti. La spectacolul de lansare desfasurat in cadrul Saptamanii Modei de la Paris au participat 600 de invitati printre care si redactori de moda internationali, iar publicul din intreaga lume a urmarit prezentarea pe site.

Colectia va fi disponibila incepand cu data de 8 septembrie in 200 de magazine, precum si online.

HM_AW2016_4 (1)