H&M acum si online

H&M acum si online

Traim in secolul vitezei. Nu mai avem timp sa mancam, sa dormim, sa iubim, sa traim. Cu atat mai mult sa petrecem timp prin magazine sau mall-uri in dorinta de a ne imbunatati imaginea sau de a se inmulti outfiturile. Fapt ce a dus la dezvoltarea zonei online foarte mult. Desi in Romania consumatorii sunt inca ezitanti, H&M a decis sa isi deschida magazin online. Inaugurarea a vut loc la sfarsitul lunii martie si aduce cu sine si oportunitatea de a cumpara din departamentul H&M Cosmetics.

“Este un pas important in ceea ce priveste dezvoltarea ofertelor noastre si extinderea prezentei H&M Romania pe  mai multe canale de vanzare. Pe langa cele 38 de magazine, clientii H&M din Romania beneficiaza acum, o data cu lansarea magazinului online, de o experienta de cumparaturi completa, atat prin extinderea cu un nou canal de vanzare, cat si prin completarea si imbogatirea gamei de produse oferite. In plus, prin lansarea magazinului online H&M in Romania, conceptul de moda si calitate la cel mai bun pret va fi accesibil tuturor clientilor din intreaga tara“ declara Ralf Wein, Country Manager H&M Romania.

Cumparaturile prin magazinul online  completeaza experienta oferita de H&M. Astfel, clientii se pot bucura de ultimele colectii si se pot inspira din sectiunea H&M Life. De asemenea, ei se pot inscrie pe site pentru a afla ultimele stiri din moda si pentru a beneficia de lansari si oferte exclusive, interactionand totodata cu H&M si ceilalti clienti, prin intermediul social media. Tot ceea ce apreciaza romanii pasionati de moda, este acum accesibil cu un singur click, din orice punct al Romaniei.