Gene mai definite cu Bonilash

Gene mai definite cu Bonilash

Imi plac oamenii frumosi si ingrijiti, atat fizic cat si sufleteste. Imi place naturaletea in egala masura pe cat imi place frumusetea. Am apelat o singura data la interventiile unui doctor specialist, in rest nu sunt adepta ajustarilor artificiale. Si aici includ si unghiile, genele sau mesele. Insa nici nu ma deranjeaza, aleg insa sa nu le folosesc, atata timp cat natura m-a ajuta.

Apropos de natura, ea si mama m-au inzestrat cu niste gene foarte lungi si dese. Insa pentru a-si mentine forma, ele trebuie ingrijite. De trei saptamani am inceput un tratament cu un produs nou pe piata, Bonilash, ale carui rezultate trebuie sa se vada dupa primele sase saptamani. Bonilash este un ser revolutionar care are grija de genele tale si care creeaza un efect de alungire a genelor de pana la 25%.

Bonilash_1(1)

Serul pentru gene Bonilash are la baza substanta activa bimatoprost – stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.

Bonilash se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie adecvata.

Bonilash_3(1)

Bonilash este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor si poate fi achizitionat de la farmacie contra sumei de 100 de lei.