Flori si zambete de la Famous Roses

Flori si zambete de la Famous Roses

Exista ceva ce mama iubeste maxim pe lumea asta. Pe langa noi, familia ei, florile sunt pe locul doi in topul preferintelor sale. De mica, curtea mea a fost un fel de Eden. Flori in gradina, in ghivece suspendate, pe masa, in casa. Flori. Multe flori. Ba mai mult, majoritatea zilelor calduroase de vara le petreceam la rude sau prieteni de familie in gradini tot pline de flori. De aceea, pentru mine, florile sunt unele dintre cele mai sincere si frumoase cadouri. Sunt frumoase, colorate, cu miros imbietor si iti provoaca fericire. Ce poti sa iti doresti mai mult?

Cand am ceva timp liber mi-l petrec in mica gradina de la birou. Astazi, desi e o zi ploioasa, eu rad, caci am primit un minunat ghiveci cu un trandafir rosu de gradina. Trimis de Mariana Sebe si More Than Pub in numele Famous Roses.

Famous_Roses_4

Si ma gandesc, daca pe mine m-a bucurat, care traiesc pe repede inainte, cum s-ar simti mama, care vorbeste cu florile si le ingrijeste zilnic, daca i-as trimite unu? Doi? Trei? Cativa?

Mai ales ca toamna este cel mai potrivit sezon de plantare a trandafirilor si as putea sa ii decorez gradina cu cele mai delicate flori din colectiile inmiresmate, disponibile in magazinul online Famous Roses! Am dat click pe site-ul Famous Roses si am descoperit o gradina desprinsa din cartile de povesti. Ei au o experienta vasta in cresterea, recoltarea, depozitarea si livrarea butasilor de trandafiri. Mai mult, calitatea acestora se incadreaza in categoria A (cea mai buna calitate). Varietatea soiurilor de trandafiri, din care poti alege te ajuta sa-ti personalizezi gradina in functie de preferintele tale: de la trandafiri cataratori, ideali pentru a da culoare si un aspect romantic pergolelor si arcadelor din gradina, pana la trandafirii speciali pentru prepararea dulceturilor sau a siropului.

Famous_Roses_2

Famous_Roses_3

Nu m-am putut abtine si am sunat-o sa o intreb care ii plac. Si ii citeam mecanic din lista afisata pe site, iar ea intreaba caraghios : Au si cataratori?!!? Ce interesant!

Asa ca luna asta renunt la o pereche de pantofi pentru cativa trandafiri pentru mama. Dar ce oare sa aleg din spectaculoasele soiuri de trandafiri de gradina disponibile: colectiile Poulsen, Meiland Richardier, Georges Delbard, sau soiuri inmiresmate, care vor iti vor invalui gradina sau coltul de natura din casa intr-o atmosfera boema.