Fashion Spree on Baratiei Thirty Three

Fashion Spree on Baratiei Thirty Three

Am un prieten care, de fiecare data cand ma suna, in loc de salut imi zice: ai viata frumoasa, ce sa mai! Rad cu gura pana la urechi negresit, caci stiu sigur ca a aflat vreo nenorocire pe care o tin ascunsa sub pres. Azi spun in gura mare ca recunosc: am viata frumoasa! E si asa, si pe dincolo, e fara cap si fara coada, fara o directie concreta sau o culoare definita. E cameleonica. Ca mine!

In toata nebunia zilelor mele, luni 4 aprilie am avut o zi interesanta tare. Am inceput-o zambind discret, m-am impiedicat pe la pranz, m-am redresat pe la 2, am petrecut spre seara, iar noaptea am avut o intamplare de tip reality show alaturi de alte 3 prietene. Dintre toate intamplarile, acum va povestesc despre petrecerea de pe Baratiei 33.

Rodica_Ionescu_ Fashion_Spree_Baratiei_Thirty_Three_2

Fashion_Spree_Baratiei_Thirty_Three_7

Pe seara, dupa sase, strada Baratiei din centrul Bucurestiului a devenit prea ingusta pentru sutele de persoane prezente la cel mai nou concept de street fashion party – Fashion Spree on Baratiei Thirty Three.

Fashion Spree on Baratiei Thirty Three este de fapt un motiv de socializare si shopping pentru oamenii cu stil ai Bucureștiului. Asa am descoperit farmecul strazii din centrul capitalei si am facut cunostinta cu tendintele acestui sezon propuse de cele trei branduri ce au dat strigarea acestui eveniment –  Men’S Cave – Clothing Concept Store, Hotstepper si Urban Hairdressers.

Rodica_Ionescu_ Fashion_Spree_Baratiei_Thirty_Three_3

Rodica_Ionescu_ Fashion_Spree_Baratiei_Thirty_Three_4

Evenimentul a avut loc in strada, la nr. 33, unde se gasește o cladire cu arhitectura de secol XIX, un spatiu istoric devenit acum noul hot spot urban datorita celor 3 branduri care si-au deschis portile aici in ultimii doi ani.

Ne-am dorit sa readucem atentia asupra strazii Baratiei astfel incat sa revina pe harta locurilor cool din Bucuresti si ne bucuram ca am primit atat de multa sustinere. Vrem sa continuam cu acest eveniment, sa devina o traditie a inceputului de sezon si deja ne gandim la urmatoarea editie din septembrie – spun initiatorii proiectului.

Fashion_Spree_Baratiei_Thirty_Three_8

Fashion_Spree_Baratiei_Thirty_Three_5

Fashion_Spree_Baratiei_Thirty_Three_6

Seara a fost condimentata de un mix de ingrediente – haine, drinks, accesorii, muzica, barber shop, oameni colorati, shopping si voie buna. Responsabil cu voia buna a fost DJ Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro, industrial, trecand prin alternative indie si dubstep si ajungand la house si techno.

Eu m-am distrat pe cinste dupa cum se poate vedea si din fotografii.