Express Yourself

Express Yourself

Am inceput anul cu o colaborare cu Kraxy Rabbit. Pictorialul rezultat a fost unul deosebit, in care oamenii ce nu ma cunosc au avut ocazia sa vada si o alta parte a mea. Rebela si nonconformista. Simpla si relaxata, cum sunt de obicei in mediu meu. Au vazut felul meu natural de a ma exprima.

In primavara aceasta, Kraxy Rabbit lanseaza prima colectie couture, Vendy, colectie ce e insotita de sloganul Express Yourself! Piesele poarta amprenta designerilor independenti din Asia iar colectia reuneste piese in editie limitata, cu materiale si aplicatii pretioase, care vorbesc despre frumusetea de a fi femeie, dar mai ales despre frumusetea unica e fiecareia dintre noi.

Express_Yourself_2(1)

Vendy simbolizeaza femeia care isi imbratiseaza statutul de femeie si care a atins un echilibru, astfel incat sa se accepte asa cum e, cu defecte si calitati, frumoasa in imperfectiunea sa.

Sedinta foto pentru lookbook a fost structurata astfel incat fiecare femeie sa se regaseasca in cel putin una dintre creatiile colectiei. Cele trei tipologii de modele feminine s-au jucat cu versatilitatea rochiilor, reusind transpuna acelasi model de rochie intr-un alt tipar de frumusete, reusind sa-si puna fiecarea amprenta personala asupra tinutei, transmitand sloganul brandului – Express Yourself.

Express_Yourself_3(1)

Express_Yourself_4(1)

Express_Yourself_5(1)