Diesel Master Studio

Diesel Master Studio

Inca de foarte tanara locuiesc singura, drept urmare am invatat sa am grija de mine si de casa mea singura. Nu ma pot lauda ca sunt un mare mester, insa pot face lucrurile elementare singura, pentru cele mai complicate apelez la serviciile profesionistilor.

Diesel_Denim_Master_Studio_3

Diesel_Denim_Master_Studio_2

Zilele trecute am incercat noua masinarie Diesel, un aparat ce iti ofera oportunitatea de a-ti personaliza piesele denim cu tinte si patch-uri exclusive. Denim Master Studio, utilajul pozitionat in magazinele de top de pe marile piete, imbina pasiunea exceptionala pentru inovatie cu dorinta clientilor pentru originalitate. Eu am incercat doua tipuri de tinte si procedeul este foarte simplu. Aplicatiile pot fi puse in orice parte a produsului cumparat iar costul unei tinte este sub 5 lei iar al unui patch in jur de 20 de lei.

Rodica_Ionescu_Diesel_ Denim_Master_Studio_2

Magazinele participante vor avea un spatiu dedicat pentru masinaria de personalizat Diesel. Optiunile includ tinte si patch-uri de diferite forme si dimensiuni, Diesel style. In Bucuresti,aparatul Diesel Master Studio este amplasat in Diesel Store Baneasa Shopping City la dispozitia fanilor brandului care doresc sa-si personalizeze haine Diesel denim.

Rodica_Ionescu_Diesel_ Denim_Master_Studio_1Alaturi de MUA Andra Preda si Dacian Foldi The Storyalist

Rodica_ Ionescu_Diesel _Denim_ Master _Studio_ 3Alaturi de Roberto Billato GM Diesel Romania

Vanitoasa cum sunt, am intrebat daca exista posibilitatea sa imi pun tinte sub forma de text pe spatele unei jachete Diesel. Pentru moment acest serviciu nu este disponibil, dar sper sa le fi dat o idee reprezentantiol Diesel.