The Story

Persoana din spatele textelor care te intriga, te inspira sau te dezgusta, sunt eu, Rodica Ionescu. Ambitioasa si sigura pe mine, sceptica si independenta, mica de inaltime, dar cu vise mari. Pentru ca imi place sa citesc, am invatat sa scriu, desi adesea inghit litere pentru ca ideile imi inunda creierul si ma grabesc.
Invat din orice, ma atrage psihologia si imi place sa calatoresc. Sunt in continua evolutie si adesea mi se pare ca Pamantul se invarte mai incet decat o fac eu. Vorbesc mult si gandesc mult, aspecte pentru care uneori sunt greu de digerat. Zambesc mereu, chiar si in zilele cele mai negre.
Pentru ca am fost mereu fascinata de moda si de lumea ei, incepand de la designeri si branduri, pana la accesorii sau materiale textile, am decis sa va tin si pe voi, cititorii mei, la curent cu noutatile din zona aceasta.

DIN PASIUNE

Proiectul Le Boutique s-a nascut in iunie 2011, cand era de fapt un butic de haine. Un butic ce isi dorea sa educe publicul din Romania si sa promoveze proiecte 100% romanesti. De atunci ideile si lucrurile s-au mai schimbat. In prima instanta magazinului i-am atasat un blog, pe care obisnuiam sa scriu sporadic inca din 2007. Cu timpul am ales sa continui sa scriu si sa ma dezvolt in directia aceasta. Acum, magazinul s-a transformat in blog, iar blogul a devenit revista.

SPREAD THE LOVE

Si pentru ca nu sunt Wonder Women am decis sa imi aduc in echipa, periodic, contribuitori ce vor da viata si culoare textelor si ideile lor.
Daca sunteti aici si cititi acest text inseamna ca v-am trezit, cel putin, curiozitatea si scopul meu a fost atins.

CONTACTEAZA-MA

Daca vrei sa-mi transmiti cateva cuvinte, sau daca ai o propunere de colaborare, imi poti da un e-mail la adresa rodica[at]le-boutique.ro.