Chefs Experience or An Experience?

Chefs Experience or An Experience?

Sunt un om in vesnica miscare si interesat de tot ce e actual si ma ajuta sa ma dezvolt. Si pentru ca am lucrat ani de zile in FMCG, am ramas cu obiceiul de a testa toate restaurantele si cafenelele din Bucuresti. Le stiu pe aproape toate si iti pot recomanda sigur ceva pe gustul tau. 

In aceasta vara am auzit ca se pregateste deschiderea unui nou restaurant in zona mea de confort, Floreasca. Dupa ce a trecut iuresul deschiderii, mi-am rezervat o masa intr-o seara a saptamanii. Recunosc ca nu sunt cel mai confortabil client, caci sunt carcotasa si sunt atenta la toate detaliile, insa daca ma castigi, sunt un client fidel. Revenind la seara mea, inainte sa ajung acolo m-am oprit, tot pe Floreasca, in localul meu favorit. Era arhiplin. Am baut ceva si m-am indreptat spre pomul laudat.

Ajung acolo… gol. Si totusi nimeni nu imi ureaza bun venit sau sa ma conduca la masa. Ma asez linistita, cer meniul. Eram in dilema intre doua preparate, cer parerea chelnerului… hopa, l-am prins nepregatit! L-am blocat! Seara a continuat cam la fel. Servire proasta, mancare slabuta, preturi medii. Concluzia… Bad Experience, nu Chefs Experience.

ChefsExperience-4

De atunci n-am mai trecut pe acolo. Serile trecute dau nas in nas cu prietenul meu Denis in locul meu de joaca de pe Floreasca. Din vorba in vorba imi zice ca merge sa manace la Chef Experience. Incep sa rad si ii povestesc experienta mea. Atat a fost de contrariat, incat m-a luat aproape cu forta sa retestez preparatele si serviciile.

ChefsExperience-3                                                              (n.r: asta am ales eu sa manac)

Eeeeee…iata ca a trecut ceva timp si obiceiurile s-au schimbat! Chelneri veseli si sprinteni. Preparatul ales a fost foarte bun, atat al meu cat si al comesenilor mei. Da, da, eram curioasa, nu m-am putut abtine. Si gustos si aspectos, cu un plating minimal. Desertul, prajitura de morcovi, fantastic! Asa da! ChefsExperience-2