Arhitectura si Mancare Fusion la Form

Arhitectura si Mancare Fusion la Form

Mama zice ca seman cu tata si cred ca asa e! Cel putin dintr-un punct de vedere. Restaurantele si cafenelele. Inca de mica, cand il insoteam pe tata prin oras, ne opream la o cafea scurta pe undeva. Asa am ajuns curand sa invat toate localurile din micul oras de provincie.

Astazi, dupa atatia ani, procedez cam al fel. Ies mult si in tot feluri de locuri. Mai mainstream, mai fusion, mai urbane, mai luxoase, mai fabuloase, mai oricum. Testez cam tot.

Zilele trecute am descoperit o noua locatie in Bucuresti. Nu stiu cat de noua e ea, pentru mine este noua, caci abia i-am trecut pragul. Form Fusion este un restaurant cu specific fusion, situat in zona centrala a Bucurestiului. Ca si design, locul imprumuta elemente distincte din stilul minimalist nordic, un amestec subliminal de linii si elemente decorative.

Form_2 (1)

Meniul preia elemente din bucataria clasica pe care le redefineste cu ajutorul conceptelor moderne si inovatiilor din zona de cooking. Poti gasi preparate variate, atat din Orient, cat si din Occident. Poti incerca un Ramen redefinit cu mirodenii japoneze, o alta versiune de Hummus cu crema de caju, salata Tabouleh cu fructe, Toca-Nita, un preparat realizat integral dintr-un amestec de fructe de mare, si chiar si exoticul Ochi de Dragon, unul dintre cele mai sofisticate deserturi.

Eu trebuie sa recunosc ca desi am stat vreo doua ore in localul, ce arata foarte urban si actual, nu am mancat nimic. Si asta pentru ca am baut ceva care m-a facut sa rad si am preferat sa rad in loc sa manac. Insa promit ca voi reveni sa mananc caci meniul este foarte tenatant.

Form_3