American Woman

American Woman

Scriu de mult. Scriu dintotdeauna. Am cucerit sute de baieti, de cele mai multe ori nu pentru mine, caci prin liceu scrieam mesaje de amor pentru toate prietenele din jur. M-am oprit cand am realizat ca se desparteau din cauza mea, iubitii lor vroiau fata care scrisese mesajele, nu pe cea  pe care o tineau de mana.

M-am reapucat cand Marcel ma ignora si nu ma intelegea deloc. Solutia? M-am refugiat in scris. Mi-am facut un blog anonim. Mi-am dat seama ca fac bine ce fac cand, dupa vreo luna-doua am vazut ce trafic aveam. Niste tampiti mi-am zis! Am continuat sa scriu si sa raman omul fara identitate.

American_Woman_2(1)

Cand am inceput sa scriu si despre moda a trebuit sa imi asum si m-am semnat. Problema e ca moda este despre imagine si frumos. Iar eu nu aveam fata. La insistentele unui bun prieten am inceput sa imi fac usor aparitia in public si sa fac si poze.

American_Woman_4(1)

American_Woman_3(1)

Anul asta am trecut la urmatoarea etapa, am inceput sa nu mai refuz colaborari pentru shooting-uri. Mai ales daca sunt in stilul smuls, asta al meu. Primul punctat anul asta – Kraxy Rabbit. Un brand urban ce importa piese semnate de designeri independenti din Asia. In magazin gasiti piese in diferite stiluri, unicat. Brand care va sarbatori weekendul Indragostitilor (13-14 februarie) cu discounturi de 50%. Si pentru ca pun extrem de mult accent pe confort, am acceptat provocarea lor si am incercat cateva tinute.  Oare se vede ca m-am simtit bine in hainele lor?

American_Woman_5(1)

American_Woman_7(1)

Hair: Marian Capet
MUA: Andra Preda
Outfit: Kraxy Rabbit
Foto: Adrian Plesea
Un proiect initiat de: OnHeels PR