A Trip(Tailor) to Heaven

A Trip(Tailor) to Heaven

Am copilarit la casa, iar curtea mea mereu a fost plina de flori. La fel si a vecinei de vis a vis, in curtea careia ma jucam adesea. O coconeta de sange albastru de la care am invatat multe si pe care nu o voi uita niciodata. Dragostea pentru flori nici nu stiu daca am mostenit-o de la ea sau de la mama, insa stiu ca ele, florile, au fost mereu in viata mea. Si, da, eu ma aflu printre femeile care prefera un buchet de flori mai presus decat orice poseta cu doua litere pe ea.

TripTailor_4(1)

Saptamana aceasta am avut ocazia sa particip la o aniversare inedita. La aniversarea primilor cinci ani de existenta si excelenta a agentiei de turism TripTailor. TripTailor are un concept inedit pe piata din Romania, un concept total diferit de agentiile de turism traditionale. Trebuie sa  stii ce iti place si ce buget ai, de restul se ocupa ei! Georgiana Schmutzer, General Manager TripTailor, a dorit o aniversare deosebita pentru a aduce o parte din frumusetea locurilor exotice, florile si culoarea verilor neintrerupte din atmosfera de poveste si experientele pe care le poti trai daca alegi unul din programele TripTailor.

TripTailor_3(1)

TripTailor_2(1)

Evenimentul, organizat de Monica Munteanu, Denis Radu si echipa lor, a fost de departe cel mai frumos pe care l-au facut pana acum. Sau cel putin in opinia mea. Evenimentul a fost o cina restransa, exclusivista, ce s-a desfasurat intr-un decor de poveste creat de Floraria Iris. Totul a fost impecabil, de la organizare la invitati si muzica. Cred ca si mancarea a fost buna, cel putin asa arata. Eu am fost putin prea ocupata sa admir decorul!TripTailor_5(1)

TripTailor_6(1)